Driftsmeddelelse20.03.2019 - 16:28

Vejledning til håndtering af deljordstykker

I marts og april vil alle kommuner modtage opkald fra plandata supporten.

Siden kommunerne overtog ejerskabet af data i Plandata.dk i oktober 2018, har mange kommuner arbejdet for at forbedre kvaliteten af de registrerede oplysninger i Plandata.dk yderligere. Det er meget positivt. Samtidig oplever mange kommuner det som en kompleks opgave at kontrollere deljordstykker udtaget til manuel kontrol. 

Vi vil nu gerne følge op på jeres gode indsats. Det vil vi gøre ved at give de kommuner, som ser et behov for yderligere bearbejdning af de registrerede oplysninger i Plandata.dk, mulighed for at få vejledning til håndtering af deljordstykker og validering af plangrundlag, og dermed høste den effekt, at færre deljordstykker udtages til manuel kontrol.

I marts og april 2019 vil alle kommuner modtage opkald fra plandata supporten. Hensigten er:
1) at informere om de seneste systemoptimeringer vedrørende kontrol af deljordstykker
2) at skabe overblik over status på implementering af det nye system i alle kommuner 
3) at tilrettelægge en målrettet vejledningsindsats i forhold til validering af plangrundlag i Plandata.dk samt kontrol af deljordstykker.

Vi har tidligere talt med mange af jer, men rammer vi ikke den rigtige medarbejder, må I meget gerne hjælpe os. Det kan I gøre ved at sende kontaktoplysninger på den medarbejder, som vi skal tage kontakt til i forbindelse med ovenstående. Kontaktoplysninger sendes til support.plandata@erst.dk

Vi håber, at I vil tage godt imod vores opkald, og at vi kan hjælpe til at opgaven med håndtering af deljordstykker forankres godt i jeres kommune.