Nyhed02.11.2016

Seminaret er aflyst: Erhvervsstyrelsen og Aalborg Universitet Inviterer til seminar om lokal og regional udvikling, byroller og erhvervsmuligheder

Grundet indtrufne omstændigheder er vi desværre nødsaget til at aflyse dette seminar. Vi vil hurtigst muligt udmelde en ny dato i det nye år.

Fredag den 11. november 2016 inviterer Erhvervsstyrelsen og Aalborg Universitet til seminar, hvor den nyeste forskning fra EU-prgrammet ESPON præsenteres for kommuner, regioner og andre interessenter.

 

Mange kommuner og regioner er påvirket af forandringer i demografi og i erhvervsstrukturer. I EU-regi foregår der meget forskning inden for regional og lokal udvikling, som skal forsøge at give svar på, hvordan dette kan håndteres og af hvem.

Erhvervsstyrelsen og Aalborg Universitet afholder i fælleskab et seminar, hvor den nyeste forskning fra EU-programmet ESPON* præsenteres for kommuner, regioner og andre interessenter. Seminaret ser nærmere på, hvordan de internationale forskningsresultater inden for lokal- og regionaludvikling, byroller og erhvervsmuligheder kan anvendes i kommuner og regioners strategiske arbejde. Se vedhæftede program for nærmere detaljer.

Foruden ESPON-programmet præsenteres andre relevante EU-bysamarbejder, som danske kommuner kan indgå i eller lade sig inspirere af.

*) ESPON er et EU forskningsprogram, der helt overordnet skal levere dokumentation for territoriale sammenhænge, se www.espon.eu

 

Tid: Fredag den 11. november 2016 kl. 9.30-15.00.
Sted: Erhvervsstyrelsen, Langelinje Alle 17, 2100 København Ø, Rådssalen.

Tilmelding kan ske til Kisten Qvist på mail: KirQvi@erst.dk senest tirsdag den 8. november 2016