Driftsmeddelelse01.11.2017 - 09:26

Planinfo – ny hjemmeside om planlov og planlægning

Erhvervsstyrelsen har netop lanceret hjemmesiden Planinfo, der fremover vil være digital platform for al aktuel information og vejledning fra området Planlægning og Byudvikling i Erhvervsstyrelsen, herunder PlansystemDK.

Det primære formål med Planinfo er at være platform for vejledning om planlægning (tekniker til tekniker), og hjemmesiden har derfor fokus på den kommunale planlægger og de informationer om Erhvervsstyrelsens myndighedsområde, man som planlægger har behov for i sit daglige arbejde.

Området Planlov og planlægning på Erhvervsstyrelsens hjemmeside er nu nedlagt. Hvis der er information, du savner på Planinfo, er du velkommen til at kontakte Erhvervsstyrelsen for at få hjælp og vejledning.

Kontaktinformation

Driftsmeddelelser

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du abonnerer på ”Erhvervsstyrelsen - plansystem.dk notifikation”. Driftsmeddelelser er flyttet over på Planinfo og har skiftet navn til "Driftsmeddelelser om PlansystemDK og Plandata.dk". Ønsker du ikke at modtage driftsmeddelelser fra Planinfo, kan du afmelde driftsmeddelelser her.

PlansystemDK

PlansystemDK har sit eget område på Planinfo. Her kan du finde de informationer om PlansystemDK, der tidligere lå på Erhvervsstyrelsens hjemmeside, og holde dig orienteret om det nye plandatasystem, Plandata.dk, der lanceres den 1. januar 2018.

Gå til forsiden af Planinfo