Nyhed03.01.2018

Nyt indhold på Planinfo om Plandata.dk

Erhvervsstyrelsen har lanceret det nye plansystem Plandata.dk. Indholdet på Planinfo er opdateret med en ny sektion, hvor man kan finde hjælp og vejledning til det nye plansystem.

Der er nu åbnet for adgang til det nye plansystem Plandata.dk, og Planinfo har i den forbindelse fået en ny sektion, der bl.a. rummer hjælp og vejledning til det nye system, herunder indberetningsmodulet, kortmodulet og webservices:

•    Vejledning til indberetning på Plandata.dk
•    Vejledning til kortmodulet på Plandata.dk
•    Vejledning til webservices.

Der udvikles stadig på det nye system, og derfor vil Plandata.dk i en overgangsperiode blive brugt sideløbende med det gamle system PlansystemDK. Vejledning til PlansystemDK findes derfor stadig på Planinfo, men er flyttet ind under sektionen Plandata.dk.

Gå til sektionsforsiden for Plandata.dk

Login med medarbejdercertifikat

Login til det nye Plandata.dk foregår via FællesBrugerRettighedsSystemet (FBRS). Det betyder, at man kun kan logge ind i det nye system med medarbejdercertifikat. Ændringen skyldes, at FBRS har et højere sikkerhedsniveau.

Læs tidligere driftsmeddelelse om login til Plandata.dk

Løbende opdatering af Plandata.dk

Erhvervsstyrelsen forventer at gennemføre ca. 4 opdateringer af Plandata.dk inden for de første måneder af 2018. Opdateringerne vil blive varslet via driftsmeddelelser.

Abonnér på Driftsmeddelelser om Plandata.dk og PlansystemDK