25.05.2020

Nyheder og driftsmeddelelser

Læs vores privatlivspolitik for tilmelding til nyheder og driftsmeddelelser.

Formålene med og retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at udsende de ønskede nyheder og driftsmeddelelser fra erhvervsstyrelsen.dk. Vi indsamler desuden oplysninger til en anonymiseret statistik over hvor mange brugere, der åbner deres mails.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler almindelige personoplysninger - som den email adresse som du har indtastet. Herudover behandler vi oplysninger om, hvilke nyheder og driftsmeddelelser du abonnerer på.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Erhvervsstyrelsen benytter en databehandler, der efter instruks fra Erhvervsstyrelsen har adgang i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester til os.

Opbevaring af dine personoplysninger

Oplysningerne vil blive opbevaret, indtil du afmelder dit abonnement på nyheder og/eller driftsmeddelelser.

Retten til at trække samtykke tilbage

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, konsekvensen heraf vil være at du ikke længere kan modtage nyheder og driftsmeddelelser fra erhvervsstyrelsen.dk via denne service.

Ønsker du således at afmelde et eller flere af dine abonnementer, kan du framelde dig/opdatere dem via linket nederst på siden planinfo.erhvervsstyrelsen.dk/abonner Du vil derefter ikke modtage nyheder/driftsmeddelelser fra det pågældende abonnement.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.