Nyhed27.02.2017

Invitation til seminar om lokal og regional udvikling, byroller og erhvervsmuligheder

Mandag den 27. marts 2017 inviterer Erhvervsstyrelsen og Aalborg Universitet til seminar, hvor den nyeste forskning fra EU-programmet ESPON præsenteres for kommuner, regioner og andre interessenter.

Mange kommuner og regioner er påvirket af forandringer i demografi og i erhvervsstrukturer. I EU-regi foregår der meget forskning inden for regional og lokal udvikling, som skal forsøge at give svar på, hvordan dette kan håndteres og af hvem.

Erhvervsstyrelsen og Aalborg Universitet afholder i fælleskab et seminar, hvor den nyeste forskning fra EU-programmet ESPON* præsenteres for kommuner, regioner og andre interessenter. Seminaret ser nærmere på, hvordan de internationale forskningsresultater inden for lokal- og regionaludvikling, byroller og erhvervsmuligheder kan anvendes i kommuner og regioners strategiske arbejde. Se vedhæftede program for nærmere detaljer.

Foruden ESPON-programmet præsenteres andre relevante EU-bysamarbejder, som danske kommuner kan indgå i eller lade sig inspirere af.

*) ESPON er et EU forskningsprogram, der helt overordnet skal levere dokumentation for territoriale sammenhænge, se www.espon.eu

 

Tid: Mandag den 27. marts 2017 kl. 9.30-15.00.
Sted: Erhvervsstyrelsen, Langelinje Alle 17, 2100 København Ø, Rådssalen.

Tilmelding kan ske til Kisten Qvist på mail: KirQvi@erst.dk senest onsdag den 15. marts 2017.